شكر قهوه اي يا شكر سفيد؟ كدام بهتر است؟

به وبلاگ جامع پزشكي خوش آمديد

تاريخ ارسال: 15 اوت 2021 در اين مقاله ما تفاوت بين شكر قهوه اي و شكر سفيد را بررسي مي كنيم و اين دو نوع شكر را از نظر متفاوت مقايسه مي كنيم. سالهاست كه مردم سراسر جهان از شكر براي شيرين كردن غذا و نوشيدني ها استفاده مي كنند. اگرچه انواع مختلفي از شكر …

منبع :
شكر قهوه اي يا شكر سفيد؟ كدام بهتر است؟

شكر قهوه اي يا شكر سفيد؟ كدام بهتر است؟ https://ijmarket.com/blog/شكر-قهوه-اي-يا-شكر-سفيد؟-كدام-بهتر-است؟/ https://ijmarket.com/blog/شكر-قهوه-اي-يا-شكر-سفيد؟-كدام-بهتر-است؟/#respond ايجي ماركت Wed, 18 Aug 2021 17:56:47 0000 سلامتي و پزشكي https://ijmarket.com/blog/شكر-قهوه-اي-يا-شكر-سفيد؟-كدام-بهتر-است؟/

تاريخ ارسال: 15 اوت 2021 در اين مقاله ما تفاوت بين شكر قهوه اي و شكر سفيد را بررسي مي كنيم و اين دو نوع شكر را از نظر متفاوت مقايسه مي كنيم. سالهاست كه مردم سراسر جهان از شكر براي شيرين كردن غذا و نوشيدني ها استفاده مي كنند. اگرچه انواع مختلفي از شكر …

منبع :
شكر قهوه اي يا شكر سفيد؟ كدام بهتر است؟

تاريخ ارسال:

15 اوت 2021

در اين مقاله ما تفاوت بين شكر قهوه اي و شكر سفيد را بررسي مي كنيم و اين دو نوع شكر را از نظر متفاوت مقايسه مي كنيم.

سالهاست كه مردم سراسر جهان از شكر براي شيرين كردن غذا و نوشيدني ها استفاده مي كنند. اگرچه انواع مختلفي از شكر وجود دارد ، اما شكر سفيد و شكر قهوه اي دو نوع شكر رايج هستند. در اين مقاله Apple Health Journal ، ما از اطلاعات پزشكي جديد براي بررسي تفاوت بين شكر سفيد و شكر قهوه اي و اينكه آيا ادعا مي شود شكر قهوه اي يك گزينه بهتر براي سلامتي است ، استفاده خواهيم كرد. با ما بمان.

تفاوت شكر سفيد با شكر قهوه اي چيست؟
تفاوت بين شكر قهوه اي و سفيد را مي توان از زواياي مختلف بررسي كرد و در اين قسمت سعي مي كنيم همه آنها را پوشش دهيم.
تفاوت شكر قهوه اي و سفيد از نظر ارزش غذايي
از آنجا كه هر دو شكر قهوه اي و شكر سفيد از نيشكر يا چغندر قند گرفته مي شوند ، تفاوت زيادي در تغذيه و ساختار ندارند. در واقع ، شكر قهوه اي مخلوطي از شكر سفيد و ملاس (شربت قند) است. و تفاوت رنگ و تغذيه ارزش قند نيشكر به دليل وجود اين ملاس است. بزرگترين تفاوت بين قند نيشكر و شكر سفيد از نظر تغذيه به دليل وجود كلسيم ، آهن و پتاسيم در قند نيشكر است. البته مقادير اين مواد معدني موجود در شكر قهوه اي اندك است و آنقدر زياد نيست كه به عنوان منبع قابل اطمينان مواد معدني شناخته شود.

شكر قهوه اي كالري كمتري نسبت به شكر سفيد دارد ، اما از اين نظر تفاوت بين دو نوع شكر قابل توجه نيست. هر قاشق چاي خوري شكر قهوه اي (4 گرم) 15 كالري دارد ، در حالي كه همين مقدار شكر سفيد 16.3 كالري براي بدن تأمين مي كند.
بنابراين قندهاي قهوه اي و سفيد از نظر تغذيه تفاوت چنداني با يكديگر ندارند و تفاوت اصلي آنها به رنگ و ظاهر آنها برمي گردد.
تفاوت نيشكر و شكر سفيد از نظر ميزان توليد
شكر در آب و هواي گرمسيري كه نيشكر و چغندر قند در آن رشد مي كند از بين مي رود. براي تبديل اين دو گياه به شكر ، از يك روش استفاده مي شود ، اما مراحل توليد نيشكر و شكر سفيد متفاوت خواهد بود: در مرحله اول ، آب شيرين از هر دو گياه استخراج مي شود ، تصفيه شده و گرم مي شود تا شربت به دست آيد. به ملاس مي شود. در مرحله بعد ، بلورهاي قند از ملاس جدا مي شوند. اين كار توسط دستگاهي انجام مي شود كه بسيار سريع مي چرخد ​​و توانايي جداسازي بلورها از ملاس را دارد. در مرحله بعد ، شكر سفيد يكبار ديگر فيلتر مي شود تا ملاس اضافي را حذف كرده و كريستال هاي كوچكتر به دست آورد. در اين مرحله از نوعي فيلتر مانند زغال استخوان استفاده مي شود ، بنابراين شكر قهوه اي همان شكر سفيد است كه به الماس ملاس اضافه مي شود يا اصلاً تصفيه نمي شود تا ملاس اضافي را جدا كند. شكر استفاده مي شود – اما شكر قهوه اي براي چه مواردي استفاده مي شود و تا چه اندازه مي تواند در آشپزي استفاده شود؟ در پاسخ بايد بگوييم كه از شكر سفيد و شكر قهوه اي مي توان در آشپزي به اشكال استفاده كرد و انتخاب يكي از آنها مي تواند طعم ، رنگ ، شكل و بافت چيزي را كه مي پزيد تغيير دهد.برخي از شكر قهوه اي داراي بافت مرطوب كننده نسبت به شكر سفيد هستند ، بنابراين غذاهايي كه با آن پخته مي شوند ، بافت نرم تر و متراكم تري دارند. به عنوان مثال ، اگر كيك را با شكر قهوه اي بپزيد ، كيك شما نرم تر و ضخيم تر مي شود ، اما اگر براي پخت از شكر سفيد استفاده كنيد ، كيك شما بافت سفت و بزرگتري خواهد داشت.

تفاوت رنگ و طعم بين شكر قهوه اي و شكر سفيد
تفاوت اصلي شكر قهوه اي با شكر سفيد در طعم و رنگ آنهاست. از نظر رنگ ، شكر قهوه اي در غذاهايي كه مي خواهند رنگ تيره تري داشته باشند استفاده مي شود ، اما همانطور كه رنگ نشان مي دهد ، شكر سفيد براي غذاهاي روشن تر استفاده مي شود. طعم شكر قهوه اي كارامل يا مشابه آن است. كارامل به دليل افزودن ملاس به آن به به همين دليل ، شكر قهوه اي در كيك هاي شكلاتي ، كلوچه ها و كيك هاي ميوه اي استفاده مي شود ، در حالي كه شكر قهوه اي شيرين تر است و كمتر مي تواند براي شيرين كردن انواع غذاها استفاده شود. علاوه بر اين ، طعم خنثي شكر سفيد امكان استفاده از آن را در همه غذاها ، به ويژه غذاهاي شيرين كه نياز به پف دارند ، مي دهد.
تفاوت قيمت شكر قهوه اي و شكر سفيد
قيمت شكر قهوه اي حدود دو برابر قند سفيد است. اين تفاوت در قيمت شكر قهوه اي و شكر سفيد مي تواند انتخاب بين آنها را تا حد زيادي تحت تأثير قرار دهد و بسياري از افراد با ديد اقتصادي باز بين شكر و قهوه اي تك همسر انتخاب مي كنند. از آنجا كه تفاوت زيادي در ارزش غذايي اين دو نوع شكر وجود دارد ، شايد اين تفاوت قيمت باعث شود تنها افرادي كه طعم يا شكل شكر قهوه اي را ترجيح مي دهند از آن قدرداني كنند.

شكر قهوه اي يا شكر سفيد؟ كدام را انتخاب كنيم؟
انتخاب بين شكر قهوه اي يا شكر سفيد يك تصميم كاملاً شخصي است كه به سليقه شما و غذايي كه قصد پخت داريد بستگي دارد. اگرچه شكر قهوه اي كالري كمتري دارد و مواد معدني بيشتري دارد ، اما آنقدر با شكر سفيد متفاوت نيست كه شكر قهوه اي را مي توان به عنوان جايگزيني سالم براي شكر سفيد توصيه كرد. هر دو قند سفيد و قهوه اي مي توانند به سرعت قند خون را بالا ببرند و اگر بيش از حد مصرف كنيد در صورت بروز مشكلات جدي مانند چاقي ، ديابت و بيماري هاي قلبي عروقي. مصرف شكر سفيد يا قهوه اي را تا حد ممكن محدود كنيد و براي جلوگيري از خطرات ذكر شده بيش از 10 تا 5 درصد كالري روزانه خود را به آنها اختصاص ندهيد.
تفاوت شكر قهوه اي با شكر قهوه اي
شكر قرمز يا شكر چيني نوع ديگري از شكر است كه از چغندر قند يا نيشكر تهيه مي شود. تفاوت قند نيشكر با قند نيشكر نيز به نوع پالايش برمي گردد. شكر قرمز به طور كلي از ملاس جدا نمي شود يا مقدار زيادي ملاس بعد از فرآيند جداسازي باقي مي ماند. شكر قرمز در الماس هاي بزرگتر توليد مي شود ، كه به دليل وجود ملاس بيشتر در بافت آن است. اگرچه در مورد خواص شكر قرمز براي بدن و به ويژه براي زنان صحبت هاي زيادي وجود دارد ، اما اين مشكل هنوز با مطالعات ثابت شده است و تحقيق در اين مورد قابل اعتماد نيست و نمي توان آن را ارائه داد.
آخرين كلمه
اميدواريم اين مقاله سعي كرده باشد به شما بگويد تفاوت بين شكر سفيد و قهوه اي چيست.قندهاي نيشكر و سفيد از نظر ساختار و ارزش غذايي تفاوت چنداني ندارند و فقط در طعم ، رنگ و شكل غذا تفاوت دارند. مهم نيست كه شكر سفيد يا شكر قهوه اي انتخاب شما است. در صورت استفاده بيش از حد از هر دو مي تواند به همان اندازه براي سلامتي بدن مضر باشد و باعث مشكلات جدي سلامتي شود.
kimresources.com
stackexchange.com

تمام مطالب موجود در سايت به عهده منابع اصلي است و بانك مشاغل اينفوجاب هيچ مسئوليتي در قبال محتوا ندارد.

منبع :
شكر قهوه اي يا شكر سفيد؟ كدام بهتر است؟

https://ijmarket.com/blog/شكر-قهوه-اي-يا-شكر-سفيد؟-كدام-بهتر-است؟/feed/ 0

منبع :https://ijmarket.com
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.