رئيس رسانه ملي گفت: در بين پاسداران و شهداي اين رشته قهرمانان بي نظيري وجود دارند كه نام آنها بايد در تاريخ ثبت شود ؛ صداوسيما آماده نوشتن نمايشنامه هاي ماندگار درباره اين قهرمانان است. به گزارش سلام دكتر ، به گزارش روابط عمومي صدا و سيما ، عبدالعلي علي عسكري – مدير صدا و …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
آمادگي صدا و سيما براي راه‌اندازي بخش خبري سلامت

آمادگي صدا و سيما براي راه‌اندازي بخش خبري سلامت https://hydoc.ir/آمادگي-صدا-و-سيما-براي-راه‌اندازي-بخش/ https://hydoc.ir/آمادگي-صدا-و-سيما-براي-راه‌اندازي-بخش/#respond Tue, 14 Sep 2021 17:17:50 0000 رسانه سلامت و دانش آمادگي بخش براي خبري راهاندازي رژيم غفاري يا ليمويي رژيم ليمويي رژيم ليمويي چيست سايت رژيم ليمويي سلامت سيما صدا كرونا در ايران ليمويي رژيم مطبوعات همه_عليه_كرون وزارت بهداشت http://mail.hydoc.ir/?p=9490

رئيس رسانه ملي گفت: در بين پاسداران و شهداي اين رشته قهرمانان بي نظيري وجود دارند كه نام آنها بايد در تاريخ ثبت شود ؛ صداوسيما آماده نوشتن نمايشنامه هاي ماندگار درباره اين قهرمانان است. به گزارش سلام دكتر ، به گزارش روابط عمومي صدا و سيما ، عبدالعلي علي عسكري – مدير صدا و …

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
آمادگي صدا و سيما براي راه‌اندازي بخش خبري سلامت

رئيس رسانه ملي گفت: در بين پاسداران و شهداي اين رشته قهرمانان بي نظيري وجود دارند كه نام آنها بايد در تاريخ ثبت شود ؛ صداوسيما آماده نوشتن نمايشنامه هاي ماندگار درباره اين قهرمانان است.

به گزارش سلام دكتر ، به گزارش روابط عمومي صدا و سيما ، عبدالعلي علي عسكري – مدير صدا و سيما – با بهروم عين اللهي وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي ديدار كرد كه در آن جمعي از معاونان و مديران كل حضور داشتند. وي گفت: “مركز تحقيقات رسانه ملي يكي از تأثيرگذارترين مراكز براي مطالعات جامعه شناسي در كشوري است كه در همه زمينه هاي علوم اجتماعي تحقيق مي كند.” كارهاي زيادي انجام داده است.

وي افزود: از نتايج اين مطالعه مي توان براي مديريت بهتر وضعيت استفاده كرد و براي اين گروه مهم وزارت بهداشت مي توان بر اين نتايج تمركز كرد و بر اين اساس تصميماتي اتخاذ كرد ، به عنوان مثال ، “چه راهكارهايي بايد در برابر افراد خسته انتخاب شود.” قوانين را دنبال؟ »

رئيس رسانه ملي در مورد نظارت بر شايعات و تاكتيك هاي دشمن براي از بين بردن افكار عمومي تاكيد كرد: دشمن با استفاده از ابزارهاي مختلف دائماً عمليات رواني عليه كشور ما انجام مي دهد. رسانه ها سعي مي كنند به اين فعاليت ها پاسخ مناسب بدهند و در مورد كرونا ، اگر نمايندگان وزارت بهداشت با كارشناسان رسانه ملي همراه شوند ، مي توان راهكارهاي بهتري براي پاسخ به اين اقدام رواني دشمن پيدا كرد.

علي عسكري كه مهمترين راه انتشار پيام در اين نبرد را تأثيرگذاري بر افكار عمومي عنوان كرد ، گفت: بايد با كمك كارشناسان مشخص شود كه كدام پيامها در فضاي مجازي منتشر مي شوند و كدام يك از آنها مي تواند از طريق راديو يا تلويزيون و وزارت بهداشت مي توانند در اين زمينه به رسانه ملي كمك كنند.

رئيس سازمان صدا و سيما سپس در مورد ظرفيت رسانه ملي براي ارائه به وزارت بهداشت براي كنترل كرونا و نوآوري هاي تا به امروز صحبت كرد و افزود: “نحوه متقاعد كردن عموم مردم مسئله مهمي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد. با كارشناسان رسانه ملي و وزارت بهداشت انجام خواهد شد. »

رئيس رسانه ملي با تاكيد بر اهميت موضوع سلامت ، گفت: موضوع بهداشت از درمان مهمتر است و اگر بتوانيم در آشفتگي اين بيماري بيشتر روي ساير مسائل بهداشتي تمركز كنيم. اين كار براي مردم انجام مي شود. . “

رئيس رسانه ملي با اشاره به اينكه رسانه ملي تا به امروز بيشترين ظرفيت را با وزارت بهداشت داشته است ، از ادامه اين همكاري در دوره جديد اين وزارتخانه صحبت كرد و اعلام كرد: رسانه ملي مي تواند در چند برنامه بهداشتي به صورت كوتاه مطالب داشته باشد و مكرر ، تركيب ، مستند ، فيلم ، سريال و موارد ديگر.

علي عسكري همچنين در مورد تلاش براي افتتاح بخش سلامت در رسانه ملي صحبت كرد و افزود: نماينده سياسي مجلس و شبكه بهداشت آمادگي دارند اين بخش را در اسرع وقت و البته با حمايت وزارت بهداشت آغاز كنند. و آموزش پزشكي. افرادي كه از آن استقبال خواهند كرد.

وي سپس تلاش هاي رسانه ملي براي تشويق مردم در شرايط كرونا را يادآور شد و گفت: ما هر شب سه سريال جديد پخش مي كنيم و سعي مي كنيم در كنار مردم باشيم و بتوانيم خانواده ها را در اين روزهاي سخت شاد نگه داريم.

رئيس سازمان صدا و سيما با اشاره به اهميت طب سنتي در كنار علم پزشكي افزود: طبق ضوابط اعلام شده از سوي وزارت بهداشت بايد از طب سنتي يا طب طبيعي استفاده شود و مورد توجه جدي قرار گيرد.

علي عسكري در پايان با اشاره به درخواست دكتر عين اللهي براي نمايش اجراهاي بهداشتي ، گفت: “ما تا كنون در برنامه هاي مختلف روي برنامه هاي شهداي سلامت كار كرده ايم ؛ اسامي اي وجود دارد كه نام آنها بايد در تاريخ ثبت شود و صداوسيما آماده است براي نوشتن نمايشنامه هاي ابدي در مورد اين قهرمانان.

وي از وزير بهداشت و اطرافيانش خواست اين افراد شناخته شده و ماندگار را معرفي كرده و در توليد فيلم و سريال در اين زمينه همكاري كنند.

بيش از 240 شهيد در مبارزه با كرونا

دكتر عين اللهي ، وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي نيز در مورد شيوع بيماري عروق كرونا قلب و پيامدهاي آن گفت: «بيش از 115000 هموطن ما بر اثر بيماري كرونا قلب جان خود را از دست داده اند و برخي نيز دچار آسيب هاي جدي شده اند كه بايد تحت درمان قرار گيرند. باشد. “متوجه شد.

وي با اشاره به تلاش هاي همكارانش در وزارتخانه براي نظارت بر كرونا ، گفت: در اين مدت همكاران ما با سختي ها و فشارهاي زيادي روبرو شده اند و بيش از 240 شهيد در اين راه كشته اند ، اما اين مسير همچنان ادامه دارد.

دكتر عين اللهي پيامدهاي اين بيماري و مشكلات روحي رواني در جامعه را تشريح كرد و گفت: كرونا محدوديت هايي را در روابط افراد ايجاد كرده است ، بسياري در خانه مانده اند و سفرها محدود شده است ، و همه اينها مشكلات رواني را براي افراد به دنبال داشته است. جامعه. “تنها مددكار مردم بود و سعي مي كرد با مردم باشد.

وي افزود: بخشي از امنيت رواني مردم در راديو است و اين رسانه توانسته اين مأموريت را به خوبي انجام دهد و من شنيده ام كه حدود صد كارگر راديو بر اثر تاج گذاري جان خود را از دست داده اند. در ميدان و كنار مردم. “اخبار ملي.

وزير بهداشت با بيان اينكه تفاوت هاي زيادي در علم پزشكي وجود دارد و هر موضوعي مي تواند مخالفان و موافقان زيادي داشته باشد ، تصريح كرد: درخواست ما اين است كه صدايي ازدي مطالب علمي اين كميته را دنبال كند.

وي گفت: “مهمترين چيز در شرايط كنوني اعتماد عمومي است.”

عين اللهي همچنين در مورد نياز به توانمندسازي رواني و اجتماعي مردم صحبت كرد و خواستار توجه بيشتر به تأييد ستاد تاجگذاري ملي در برنامه ها شد.

وي افزود: طرح گروه هاي داوطلب شهدا قصيم سليماني و بيسيك براي حمايت ويژه از آسيب پذيرترين گروه هاي جامعه يكي از برنامه هايي است كه به مردم بسيار كمك كرده و بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد.

وزير بهداشت همچنين خواستار ايجاد بخش خبري سلامت در بخش خبر شد و گفت: خبرگزاري سلامت با همكاري وزارت بهداشت مي تواند اطلاعات دقيق و به موقع را در اختيار مردم قرار دهد.

وي همچنين از تشكيل كارگروهي براي نظارت بر فضاي سايبري براي جلوگيري از شايعات و گزارش هاي متناقض در اين وزارتخانه خبر داد و گفت: محتوايي كه در اين زمينه تحت نظارت است مي تواند در برنامه هاي مختلف راديويي ارائه شود.

عين اللهي همچنين خواستار تمركز بخشي از برنامه هاي شبكه بهداشت و درمان تنها بر موضوع كرونا شد.

وي با اشاره به وجود هشت دانشكده طب سنتي در كشور ، درخواست كرد كساني كه تحصيلات علمي لازم را دارند و از اين دانشكده ها فارغ التحصيل شده اند ، توسط متخصصان طب سنتي مورد استفاده قرار گيرند.

عين اللهي در مورد اهميت برنامه هاي خودگردان و سلامت محور تأكيد كرد كه توليد برنامه هاي گفتگو در اين زمينه كافي نيست و برنامه هاي هنري بايد در قالب هاي جالب مانند مستند ، فيلم و سريال توسعه يابد. به

نقش راديو در مديريت كرونا بسيار مهم بود

دكتر عليرضا ، معاون وزير بهداشت نيز بر اعتماد مردم به رسانه ملي تأكيد كرد و گفت: نقش راديو در مديريت كرونا بسيار مهم بوده است و مردم در اين زمينه به رسانه ملي اعتماد زيادي دارند. . “

وي افزود: اعتماد مردم به راديو با ساير رسانه ها قابل مقايسه نيست و از اين نظر جايگاه رسانه ملي بسيار بالاتر از ساير رسانه ها است.

دكتر رئيسي با اشاره به تسريع واكسيناسيون و آمار مثبت آن در دوران جديد ، گفت: علاوه بر تلاش براي كاهش اعتماد عمومي به رسانه ملي ، رسانه هاي مخالف نيز در تلاش هستند تا مسائلي مانند كمبود واكسن در كشور ، تاثير واكسن هاي وارداتي بر مرگ و … “به هر طريقي از اعتماد مردم سوء استفاده كنيد.

معاون وزير بهداشت با بيان اينكه اين ترفندها بايد با ارائه اطلاعات دقيق و به موقع خنثي شود ، گفت: “قبلاً اين دشمن در صورت عدم وجود واكسن مانور داد و اكنون روي نوع واكسن متمركز شده است ؛ كه بر پيشگيري از ما مي توانيم آمار و اطلاعات دقيقي در مورد اعتبار واكسن هاي وارداتي در سازمان بهداشت جهاني ، اثرات مثبت واكسن بركت و اين واقعيت كه تاكنون هيچ اثر جدي از اين واكسن مشاهده نشده است ، ارائه دهيم. جلوگيري از اين حملات

ساير نمايندگان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي نيز بر نقش صدا و سيما در تبيين اين دستاوردها و كمك به مردم ، بيانگر پيشرفت و دستاوردهاي اين وزارتخانه تأكيد كردند.

اعضاي شوراي معاونين رسانه ملي نيز نظرات خود را در زمينه هاي همكاري رسانه ملي با وزارتخانه و ضرورت ايجاد گروه هاي كاري متشكل از كارشناسان وزارتخانه و راديو بيان كردند.

دكتر گاسمي ، مدير شبكه بهداشت و رئيس شوراي سلامت رسانه ملي نيز گزارشي از فعاليت هاي رسانه ملي در توسعه برنامه ها با موضوع كرونا ارائه كرد. توليد و توزيع مي شود.

وي پيشنهاد كرد كه يك شوراي رسانه اي در وزارت بهداشت براي بهبود همكاري بين دو گروه تشكيل شود.

از زمان شروع مسابقات ، وي 13 تور ملي را به پايان رسانده است

علي طلوعي ، رئيس مركز تحقيقات صدا و سيما ، گفت: 13 موج تحقيقات ملي از زمان شيوع بيماري عروق كرونا قلب در مركز ملي تحقيقات رسانه اي انجام شده است.

وي سپس نتايج و نتيجه گيري برخي نظرسنجي ها و آمارهاي مورد بررسي وزير بهداشت را ارائه كرد و مقرر شد اين آمارها در جلسه بعدي ستاد ملي تاجگذاري ارائه شود.

انتهاي پيام

به

منبع: مجله پزشكي سلام دكتر
آمادگي صدا و سيما براي راه‌اندازي بخش خبري سلامت

https://hydoc.ir/آمادگي-صدا-و-سيما-براي-راه‌اندازي-بخش/feed/ 0

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.