هشت سال از ارتقاء “مركز رياست جمهوري در امور زنان و خانواده” به “معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده” مي گذرد. اين امر به تعهد جدي در اين زمينه نياز دارد. به گزارش تيتر نيوز ، از جمله مطالبات مهمي كه در دوران تصدي معاونت زنان و كشور دولت دوازدهم مطرح شد ؛ …
«معاونت امور زنان»؛ از ۴ سال گذشته تا ۴ سال پيش رو https://titr-news.ir/2021/09/معاونت-امور-زنان؛-از-۴-سال-گذشته-تا-۴/ Sat, 25 Sep 2021 03:12:08 0000 اجتماعي https://titr-news.ir/2021/09/معاونت-امور-زنان؛-از-۴-سال-گذشته-تا-۴/ هشت سال از ارتقاء “مركز رياست جمهوري در امور زنان و خانواده” به “معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده” مي گذرد. اين امر به تعهد جدي در اين زمينه نياز دارد. به گزارش تيتر نيوز ، از جمله مطالبات مهمي كه در دوران تصدي معاونت زنان و كشور دولت دوازدهم مطرح شد ؛ …
هشت سال از ارتقاء “مركز رياست جمهوري در امور زنان و خانواده” به “معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده” مي گذرد. اين امر به تعهد جدي در اين زمينه نياز دارد.
به گزارش تيتر نيوز ، از جمله مطالبات مهمي كه در دوران تصدي معاونت زنان و كشور دولت دوازدهم مطرح شد ؛ دولت “حفاظت از كرامت و حمايت زنان در برابر خشونت” ، “افزايش مجازات پدري كه كودك را كشت” و “اجازه به مادران براي برداشتن حساب هاي بانكي فرزندان خود” و ارسال آنها به مجلس ارسال كرده است. در مورد تدوين لوايح براي كاهش خشونت عليه زنان ، هرچند تا حدودي دير ، آنها توانسته اند گام هايي را بردارند ، البته نه به اين روش ، و براي دستيابي به آنها نياز به توجه و پشتكار دولت جديد است.
تصويب 3 لايحه از 22 لايحه تهيه شده در معاونت دولت روحاني براي برابري ديه زن و مرد از فرزند يك زن
ديگر لوايح مهمي كه در دوره قبل توسط معاون امور زنان تهيه شده بود ، “اصلاح ماده 1041 قانون مدني” ، ديگري “فرزند ازدواج” و “برابري مرگ براي مردان و زنان” بود كه طبق ابتكار ، با وجود داشتن سند حمايتي و قانوني براي آن وضع نشده بود و آن زماني بود كه معاون منتظر تصويب بود. در واقع به گفته معاون وزير امور زنان و امور داخلي دولت دوازدهم ، از 22 پيش نويس اين معاونت دولت ، سه مورد تصويب و به مجلس فرستاده شده و دو مورد مخالف هستند و مابقي هنوز در دولت هستند. كميسيون
اما يكي ديگر از موضوعات داغ در دوران حكومت معصومه ابتكار “درج نام مادر در كارت ملي” بود كه پس از آن حاشيه اي در مورد درج نام مادر در كارت ملي به درخواست وزير كشور ايجاد شد. در نتيجه ، وعده هايي كه بايد برآورده شدن برآورده شده است ابوتكر گفت اين موضوع با مخالفت سازمان ثبت با عناوين فني مواجه شده است ، اما بر اساس پاسخ اخير به معاون ، تصميم گرفته شد كه مشخصات هويت مادر در تراشه با National Smart قرار داده شود. كارت ، كه درصد قابل توجهي از انتظارات ما را برآورده كرد.
منتقدان از جلسات دفتر ملي زنان و پاسخ به “ابوت” انتقاد مي كنند.
آيا پارلمان مقصر است يا نمايندگان زن؟
با اين حال ، در اين سالها ، همواره انتقاداتي از دفتر ملي براي زنان و خانواده و معاون وزير زنان براي زنان رهبران داخلي وجود دارد.
منتقدان مي گويند دفتر ملي زنان و خانواده ها در هشت سال گذشته “بسته” بوده و تنها دو يا سه جلسه براي آن برگزار شده است. انقلاب فرهنگي و دريافت كه تصميمات ستاد ملي زنان و خانواده قبل از سال 1992 هيچ الزام قانوني نداشت و اجرا نشد. با اين حال ، لازم نيست كه همه را بررسي كنيم و سعي كنيم تجربه او را در طول كار دنبال كنيم. همه وظايف توسط ما در معاونت و در مركز ملي زنان و خانواده دنبال شد. اين ستاد در چهار سال گذشته سه جلسه برگزار كرده است ، دو جلسه با حضور رئيس جمهور و دو جلسه با معاون اول رئيس جمهور برگزار شد ، در حالي كه ستاد قبلاً با رئيس جمهور ملاقات نكرده است.
او همچنين گفت كه طي چهار سال گذشته ، شش قطعنامه اداره تحقيقات ملي بر “شاخص هاي عدالت جنسيتي” ، “مشاوره شش ساعته قبل از ازدواج ، پس از ازدواج و پس از ازدواج” و “ورزش زنان” تمركز كرده است. وي با اشاره به “راهكارهاي سياست خانواده مبتني بر دولت” و “سياست مسكن زنان براي دهه ها تا شش سال” گفت: “شاخص هاي خانواده” و گفت كه همه اين تصميمات در راستاي وظايف دولت است. شوراي عالي انقلاب فرهنگي
از سوي ديگر ، همواره انتقاداتي از اقدامات نمايندگان زن دولت دوازدهم براي رسيدگي به دغدغه هاي زنان خانه دار و اين كه چرا معاون دولت پيش نويس قانون تصويب نكردن طرح جامع توانمندسازي زنان را تهيه كرده است ، در شوراي اسلامي در همين حال ، منتقدان استدلال كردند كه معاون وزير امور زنان مانع تصويب قانون سختگيرانه اي شده است كه وضعيت خانه هاي زنان رهبر را تنظيم مي كند. يك اشتباه بزرگ بود مجلس. “
ابوتاكر با اشاره به پيش نويس قانون و پيشنهاد حذف عنوان “تصويب پارلمان” از طرح جامع توانمندسازي زنان خانه دار ، كه تعداد زنان خانه دار است ، به آيسنا گفت. چرا به مجلس برويم؟ اين برنامه حتي در سطح مقررات دولتي نيست ، چه برسد به قانون. به عنوان مثال ، چرا بايد توصيف آموزش بهداشت براي زنان خانه دار را قانوني كنيم؟ اين اشتباه بود كه پيشنهاد شد قانون به مجلس بازگردد و به قانون تبديل شود. اين يك برنامه عملياتي است كه بايد مورد توافق قرار گيرد و توسط سازمانها تامين مالي شود. “در واقع ، اين رديف بودجه بود كه به اين ماده قانوني گره خورده بود ، كه توسط مجلس منتشر نشد و پيشنهاد ما در اين لايحه را تأييد نكرد.”
وي در مورد ارزيابي عملكرد رئيس جمهور در امور زنان و خانواده در دولت دوازدهم گفت كه اگر اطلاعات كامل و جامعي به مردم داده شود ، اين مردم هستند كه بايد ارزيابي جامع و جامعي از عملكرد داشته باشند. اما ارزيابي من اين است كه ما سخت كار كرديم و سعي كرديم افق را باز كنيم.
آسيب هاي معاون زن از نظر جراحات ، دستيار زن جديد
به گزارش تيتر نيوز ، خزلي اما معتقد است كه معاون چهارم رئيس جمهور در امور زنان و خانواده بايد محروميت را در همه زمينه ها برطرف كرده و به سمت “عدالت فراگير” حركت كند.
به گفته آنيسا خزعلي ، “سياست زدگي” و “چشم انداز رسمي” دو معايب عمده معاون وزير در امور زنان و خانواده هستند كه براي رفع محروميت و موفقيت و پيشرفت در اجراي بين المللي بايد توسط معاونت امور زنان برطرف شود. .. دادگستري وي همچنين گفت كه اين معاونت ، به دور از سياسي شدن ، بايد يك رذيلت فرهنگي و اجتماعي باشد كه مشكلات زنان را برطرف كرده و محروميت را از بين ببرد.
“ازدواج” محدوديت سني ندارد
وي گفت: “ما هيچ گونه ستم بر زنان و طبيعتاً ازدواج قبل از ازدواج را كه اين ظلم را دوچندان مي كند ، نمي پذيريم.” يعني حتي اگر قانون اجازه دهد و ما نتوانيم فرهنگ سازي كنيم ، باز هم كودكان قاچاق مي شوند و مورد آزار و اذيت قرار مي گيرند. ما بايد از نظر فرهنگي و قانوني در اين زمينه برنامه ريزي كنيم.
خزلي همچنين در مورد سن خود در ازدواج ، با اشاره به شرايط قرارداد ، از جمله “شرط طلاق” براي خود در 16 سالگي و هنگام ازدواج ، كه سن ازدواج تعيين نمي شود ، و پيشرفت فكري در موضوع بسيار مهم است
آيا چتر دستياران زن به زنان خانه نيز تعميم مي يابد؟
گي ، سيزدهمين نايب رئيس دولت در امور زنان و خانواده ، “سرپرستان خانوار” را از اولويت هاي معاون خود قرار داد و در اولين نشست خبري خود قول داد كه “بيمه” همه زنان سرپرست خانوار را دنبال خواهد كرد.
خزلي گفت: “يكي از اولويت هاي ما بيمه زنان سرپرست خانوار ، به ويژه افراد نيازمند است و سپس شروع به كارآفريني و ايجاد شغل ، به ويژه براي زناني كه داراي فرزند هستند.” يكي از مسائلي كه زنان خانه دار مطرح مي كنند اين است كه جامعه چگونه به آنها نگاه مي كند يا اينكه “امنيت” در برخي اجتماعات و اجتماعات آنطور كه بايد نيست و ما بايد فرهنگي داشته باشيم كه سرپرست خانواده است. نبايد نشان دهد. بلكه “تا او در اجتماع حاضر شود”.
معاون به دنبال تسهيل ازدواج است
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت كه افزايش جمعيت بايد به عنوان يك ابتكار استراتژيك شناخته شود و با ديدي دورانديشانه از كشور ، وي افزود: “ما بايد شرايط ازدواج را براي بهبود وضعيت ازدواج فراهم كنيم. اين موضوع نيست ماترياليسم ، ما بايد هم از نظر مادي و هم از نظر معنوي راه را هموار كنيم. از نظر قوانين ازدواج هيچ كمبودي نداريم. “خلق شويد.”
در همين راستا ، معاون وزير زنان و امور داخلي دولت سيزدهم با اشاره به كاهش اندك تولد در روزهاي بيماري Cove 19 به دليل شرايط بيمارستان ، گفت: “مطمئن شويم كه آنها زايمان مي كنند و بيمارستان ها در هر استان ايجاد مي شود تا مطمئن شود مردم به بيماري عروق بيماري كرونا قلب مبتلا نيستند. ”
خزلي در سفر اخير خود به خوزستان همچنين در مورد لزوم تمركز بر رشد جمعيت و سرسبزي اظهار داشت: با توجه به سياست هاي جمعيتي ، مسائل پزشكي مانند سونوگرافي و افزايش ميزان زاد و ولد بايد مورد توجه قرار گيرد زيرا اين اقدامات تأثير بسزايي در اين سياست دارد. “
خزعلي: اجراي برنامه “عفاف و حجاب” بايد از گروه ها و دانشگاه ها شروع شود
ابتكار: ما “حجاب” را ممنوع كرديم و بدون هيچ س questionالي آن را مطرح كرديم
در اين بازديد ، معاون رئيس جمهور در امور زنان و خانواده نيز نسبت به بهبود وضعيت حجاب زنان واكنش نشان داد و گفت كه مقام معظم رهبري با فعاليت هاي اجتماعي زنان مخالف نيستند ، اما بايد به دو موضوع عفاف و حجاب توجه شود. بايد داده شود و در اين راستا ، همه برنامه ها بايد “قوانين و مقررات را به خانواده وصل كنند تا به خانواده آسيب نرسانند”. براي حجاب ، اجراي برنامه ها بايد از دپارتمان ها و دانشگاه ها شروع شود اين واقعيت كه يك كارمند متعهد شده است اما از قوانين پيروي نمي كند ، نشانه بي كفايتي ماست.
اين در حالي است كه معصومه ابتكار ، به عنوان معاون وزير در امور زنان و خانواده دولت قبل ، گفته بود كه بنيادهاي فرهنگي و مدرسه اي مبلغ هنگفتي به نام حجاب و عفاف دريافت كرده و تحت تأثير منفي گشت راهنما قرار گرفته است. به او گفت: “او به يك ابزار مسئول كنترل حجاب در دفاتر تبديل شده است.” ما اين مسائل اساسي را ناديده گرفته ايم.
وي همچنين بر اهميت حفظ اخلاق ، وقار و عدم آزار ديگران در داشتن حجاب تأكيد كرد و گفت: آزار و اذيت بايد مجازات شود نه دختراني كه به دليل سهل انگاري و كودكي يا ضد حجاب سرزنش مي شوند. سرزنش بايد بر گردن كسي باشد كه از زيبايي زن آزار و سوء استفاده مي كند ، در حالي كه متأسفانه ما زن را از بسياري جهات هدف و مشكل جهان قرار داده ايم.
نگراني معاون همسر براي حذف همسر از حل بحران طلاق گرفته تا حمايت از اشراف.
به طور كلي ، حمايت از تك تك زنان ، از بين بردن حق راي در زنان ، استفاده از جوانان در امور ، ارائه راه حل براي بحران هاي طلاق ، تسهيل ازدواج هاي جوان ، بچه دار شدن و افزايش جمعيت است. حل مسائل زنان سرپرست خانواده است. و ايجاد عدالت فراگير و رفع محروميت در همه زمينه ها از اولويت ها و دغدغه هاي اين معاونت است.
به گزارش تيتر نيوز ، در طول سال هاي گذشته از مرگ معاون وزير در امور زنان و خانواده ، خواسته هاي قانوني زنان از جمله مشكلات مربوط به حضانت كودكان ، خروج از كشور ، مشكلات مربوط به طلاق و … همچنان باقي است. به در همان زمان ، خزعلي ، در پاسخ به خواسته هاي ديرينه زنان ، مانند صدور گواهينامه موتورسيكلت زنان يا سكوت در ورود زنان به ورزش ، تنها پاسخي كه تاكنون داده است اين است كه “ما بايد كارگران ايجاد كنيم و حرفه اي كار كنيم و اگر تصميمي گرفته شد ، آن را گزارش دهيد. ” انتظار مي رود كه وعده ها محقق نشوند و شاهد اقدامات عملي براي برآوردن خواسته هاي جامعه زنان باشيم.
انتهاي پيام
- شنبه ۰۳ مهر ۰۰ ۱۳:۱۸
- ۸ بازديد
- ۰ نظر