اعضاي شوراي شهر تهران گفتند آتش نشاني شهرداري تهران داراي نقايص جدي در منابع انساني است. به گزارش تيتر نيوز ، احمد صديقي در سخنراني پيش از صدور حكم خود در آستانه روز آتش سوزي در چهاردهمين جلسه شوراي اسلامي در تهران در سخنراني خود گفت: “حوادثي مانند آتش سوزي در ساختمان پلاسكو ثابت كرد …
كمبود جدي نيرو در آتشنشاني تهران/ آتشسوزي ساختماني؛ ۲۵ درصد حريقهاي پايتخت https://titr-news.ir/2021/09/كمبود-جدي-نيرو-در-آتشنشاني-تهران-آت/ Tue, 28 Sep 2021 15:13:13 0000 حوادث https://titr-news.ir/2021/09/كمبود-جدي-نيرو-در-آتشنشاني-تهران-آت/ اعضاي شوراي شهر تهران گفتند آتش نشاني شهرداري تهران داراي نقايص جدي در منابع انساني است. به گزارش تيتر نيوز ، احمد صديقي در سخنراني پيش از صدور حكم خود در آستانه روز آتش سوزي در چهاردهمين جلسه شوراي اسلامي در تهران در سخنراني خود گفت: “حوادثي مانند آتش سوزي در ساختمان پلاسكو ثابت كرد …
اعضاي شوراي شهر تهران گفتند آتش نشاني شهرداري تهران داراي نقايص جدي در منابع انساني است.
به گزارش تيتر نيوز ، احمد صديقي در سخنراني پيش از صدور حكم خود در آستانه روز آتش سوزي در چهاردهمين جلسه شوراي اسلامي در تهران در سخنراني خود گفت: “حوادثي مانند آتش سوزي در ساختمان پلاسكو ثابت كرد كه آتش نشانان ما مي توانند ايمني را بهبود بخشيده و ايمني را كاهش دهند.” هيچ تلاشي نكرده است خطر تصادفات. نخواهند كرد. سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران بدون شك بزرگترين آتش نشاني در كشور و منطقه است و با شرايط پايتخت و بروز خطرات شهري مانند فضاهاي زيرزميني ، تونل هاي ترافيكي ، برق ، خطوط ، مواد شيميايي و صنعتي سازگار است. خطرات در شهر تنظيم مي شوند ، داراي قابليت ها و ظرفيت هاي فني خاص خود هستند.
وي افزود: با اين حال ، در طول مطالعه مشخص شد كه آتش نشاني شهرداري تهران داراي كمبودهاي جدي در منابع انساني است و تعداد كاركنان اين سازمان ظرفيت نيروي انساني اين ساختار سازماني است. بخش و ايجاد و افتتاح ايستگاه هاي آتش نشاني جديد ، كه نياز به مطالعات فني در زمينه هاي مختلف ، از جمله جغرافياي شهري و ساير نظريه ها و مطالعات مرتبط ، در مورد سرمايه انساني دارد. اين زمينه نيز بايد مورد توجه قرار گيرد. مشكل كمبود نيروهاي متخصص در آتش نشاني موضوعي است كه بايد در كوتاه مدت حل شود و اين مسئله بايد به حد نصاب استاندارد بازگردد.
صديقي گفت: “با توجه به شرايط دشوار اقتصادي ، ارتقاي انگيزه آتش نشانان تهران به عنوان ستون اصلي دارايي هاي اين سازمان نيازمند توجه جدي است. خدمات رفاهي يكي از موضوعاتي است كه به نظر مي رسد در اولويت قرار دارد.”
اعضاي شوراي شهر تهران ادامه دادند: بر اساس ماده 6 قانون نظام هماهنگ پرداخت ها ، مشمول شهرداري ها ، نمايندگي ها مجاز به ايجاد اضافات ويژه براي بهبود و اجراي حقوق وظايف خاص خود و با توجه به فعاليت ها و مأموريت ها هستند. از سازمان آتش نشاني تهران ، انتظار مي رود كه اين موضوع در شوراي اداري اشتغال شهرداري پايتخت مطرح و براي بررسي و افزايش قطعنامه اي اخذ شود. مشكلات پرسنل آتش نشاني
وي افزود: شرايط سخت آتش نشاني باعث سوختن اين افراد مي شود و حفاظت از رفاه ، معيشت و خانه اين افراد بدون شك در كند شدن روند حريق م effectiveثر است. پشتيباني جدي آتش نشاني در ساير مناطق به عنوان خوب “به تو نياز دارم” اين مجتمع داراي پشتيباني مستمر مجتمع مديريت شهري است و بهبود اعتبار و بودجه اين سازمان بسيار م effectiveثر و سودمند است. نبايد فراموش كرد كه شهر تهران در اقليمي واقع شده است كه بلايا و تهديدهاي طبيعي و دست ساز بشر و پايتخت اين شهر را بيش از پيش تهديد مي كند.
صديقي تأكيد كرد: لازم است سرمايه گذاري هاي مورد نظر و پايدار از جمله تأمين و توسعه بودجه لازم براي اطمينان از بهبود خدمات اين سازمان و تعهد جدي شوراي اسلامي شهر تهران در حمايت از آتش نشاني انجام شود. و شهرداري پايتخت. موضوعاتي از قبيل تهيه تجهيزات جديد ، آگاهي از برخي فرآيندهاي حساس در اطفاء حريق ، سرمايه گذاري در ارتقاء زيرساخت هاي اطفاء حريق ، از جمله توسعه ، بازسازي و بهسازي ايستگاه هاي اطفاء حريق ، با دقت لازم ادامه روند بهبود و تكميل مركز آموزش ترور. بهبود كيفيت فيزيكي مركز آموزشي ، سرمايه گذاري هاي لازم براي تقويت م componentلفه فني-مهندسي سازمان و همچنين جايگزيني ابزارها و تجهيزات قديمي سازمان از جمله موارد مهمي است كه بايد فوراً مورد توجه قرار گيرد.
وي ادامه داد: يكي ديگر از موضوعات مهم كه انتظار مي رود در اين سازمان دنبال شود ، نياز به برگزاري دوره هاي آموزشي و استفاده از دانش در سطح جهاني مطابق با استانداردهاي بين المللي است كه بايد دقيق باشد و از قابليت هاي علمي استفاده شود. اين كشور از تجربيات ساير كشورها نيز استفاده مي كند. موضوع بسيار مهم ديگر كه در سازمان آتش نشاني و حمايت همه جانبه شوراي اسلامي شهر تهران و شهرداري تهران نيازمند توجه جدي است ، ايمني اماكن و ساختمان هاي تهران است.
صادقي افزود: “با توجه به نياز به حفاظت از شهر در برابر آتش سوزي و بلاياي ناشي از دست بشر و بهبود مستمر كيفيت ايمني در مناطق و تاسيسات شهري ، مديريت شهر و به ويژه آتش نشانان.” ادارات بر يكي از مهمترين نگراني ها تأكيد مي كنند ، بنابراين رفتار سازمان بايد اقدامات احتياطي باشد.
وي ادامه داد: ضعف ماده 55 بند 14 قانون شهرداري ها و عدم تناسب همه جانبه اين قانون با شرايط و پيچيدگي هاي شهر تهران باعث شده تا مالكان و استفاده كنندگان ساختمان از دستورالعمل ها و هشدارها چشم پوشي كنند. آتش نشاني براي كاهش خطر آتش مي گيرد. در شرايط كنوني ، بسياري از مالكان و اپراتورها اجازه ورود بازرسان به ساختمان ها را نمي دهند و عواقب مسائل مشابه مي تواند منجر به تصادفات جدي و آسيب به شهروندان شود.
وي تاكيد كرد: بر اساس آمار ، به طور متوسط سالانه هشت درصد در تعداد آتش سوزي هاي ساختماني در تهران افزايش مي يابد و حدود 25 درصد از كل آتش سوزي هاي پايتخت را آتش سوزي هاي داخلي (داخلي) مي دانند. همچنين اخيراً بيش از 33000 ساختمان در تهران توسط سازمان آتش نشاني مورد بازرسي قرار گرفتند كه از اين تعداد حدود 3500 ساختمان به عنوان ساختمان پرخطر و 129 ساختمان به عنوان ساختمان پرخطر شناخته شد. چالش تامين امنيت بازار تهران يكي از مسائلي است كه نيازمند تلاش جدي شهرداري و حتي دولت است و ايجاد مباني قانوني و تجار بازار موظف به حفظ اين مجموعه تاريخي ارزشمند و ايجاد يك سيستم نظارت بر بازار هوشيار هستند. آتش بهتر است قابليت هاي ايمني در زمينه پيشگيري و در زمينه مقابله با حوادث ، اين يكي از اقداماتي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
صادقي افزود: حل چالش تغيير كاربري زمين ، به ويژه در ساختمانهاي قديمي و بناهاي تاريخي ، مستلزم تعهد جدي در مجموعه مديريت شهري است ، زيرا بناهاي تاريخي هويت شهر را تشكيل مي دهند و حفظ و نگهداري آن يكي از آنهاست. مهمترين وظايف بايد با استفاده از قابليتهاي علمي و عملياتي شهرداري تهران حل شود. چالش هايي مانند صدور مجوز بهره برداري از ساختمانها قبل از اخذ گواهينامه ايمني ، عدم اجراي استانداردهاي ايمني در ساختمانها و تاسيسات دولتي ، هزينه بالاي ارائه پيامهاي ايمني از طريق رسانه هاي ملي و طولاني شدن ملاحظات و تأييد ايمني يكپارچه. لايحه مديريت توجه به ناحيه پيشگيري از حريق و كاهش خطر حوادث بسيار مهم است.
انتهاي پيام
- سه شنبه ۰۶ مهر ۰۰ ۲۱:۳۲
- ۵ بازديد
- ۰ نظر