ايران در ماه سپتامبر به طور رسمي به سازمان همكاري شانگهاي پيوست ، نقطه عطفي در روابط رو به رشد تهران با چين و روسيه ، دو قدرت اصلي معاهده اوراسيا. در اين مقاله ، مجله تحليلي آنلاين “داخل عربستان” آنچه ايران از پيوستن به سازمان همكاري شانگهاي به دست مي آورد را بررسي مي …

مهمترين دستاورد عضويت ايران در شانگهاي به روايت رسانه آمريكايي https://titr-news.ir/2021/10/مهمترين-دستاورد-عضويت-ايران-در-شانگها/ Sun, 10 Oct 2021 09:30:23 0000 بين الملل https://titr-news.ir/2021/10/مهمترين-دستاورد-عضويت-ايران-در-شانگها/ ايران در ماه سپتامبر به طور رسمي به سازمان همكاري شانگهاي پيوست ، نقطه عطفي در روابط رو به رشد تهران با چين و روسيه ، دو قدرت اصلي معاهده اوراسيا. در اين مقاله ، مجله تحليلي آنلاين “داخل عربستان” آنچه ايران از پيوستن به سازمان همكاري شانگهاي به دست مي آورد را بررسي مي …

ايران در ماه سپتامبر به طور رسمي به سازمان همكاري شانگهاي پيوست ، نقطه عطفي در روابط رو به رشد تهران با چين و روسيه ، دو قدرت اصلي معاهده اوراسيا.

در اين مقاله ، مجله تحليلي آنلاين “داخل عربستان” آنچه ايران از پيوستن به سازمان همكاري شانگهاي به دست مي آورد را بررسي مي كند. اگرچه محدوديت هايي وجود دارد ، اما عضويت در ايران دستاوردهاي سياسي ، ديپلماتيك ، اقتصادي و امنيتي قابل توجهي را به همراه خواهد داشت كه شايد مهمترين آن تقويت موقعيت تهران باشد.

اعضاي اصلي SCO چين ، قزاقستان ، قرقيزستان ، روسيه و تاجيكستان بودند كه در سال 1996 به عنوان يك سازمان امنيتي ، سياسي و اقتصادي متقابل تأسيس شدند. هنگامي كه ازبكستان در سال 2001 پيوست ، شانگهاي پنج ازبكستان به سازمان شانگهاي تبديل شد.

بر اساس اين گزارش ، هدف اين سازمان چند جانبه نظارت بر تحولات منطقه وسيع تر و در عين حال مبارزه با “سه شرارت” مانند تروريسم ، افراط گرايي و جدايي طلبي است. امروزه اعضاي بزرگترين سازمان منطقه اي جهان يك سوم جمعيت جهان و 40 درصد جمعيت جهان را تشكيل مي دهند. در سال 2005 ، ايران عضو ناظر سازمان همكاري شانگهاي شد. تلاش ايران براي عضويت كامل كه در سال 2008 آغاز شد ، به دليل تحريم هاي سازمان ملل عليه تهران شكست خورد.

به گزارش پايگاه خبري آمريكايي ، در سالهاي 17-2016 ، هنگامي كه همه امضاكنندگان برنامه جامع اقدام مشترك (برجام) با اين توافق موافقت كردند ، چين و روسيه از عضويت ايران در سازمان همكاري شانگهاي حمايت خود را اعلام كردند. حتي پس از خروج يكجانبه ايالات متحده از توافق هسته اي ايران و اعمال مجدد تحريم ها عليه تهران ، پكن و مسكو مواضع خود را در مورد ورود ايران به پيمان اوراسيا حفظ كردند.

به اميد روابط نزديكتر با تهران

آنچه واضح است اين است كه انتظار مي رود نه تنها چين بلكه روسيه مشاركت عميق تري با تهران برقرار كنند و اين عضويت با چراغ سبز اين دو كشور امكان پذير شده است.

به گفته بختيار خاكيموف ، فرستاده ويژه رئيس جمهور فدراسيون روسيه در سازمان همكاري شانگهاي ، با توجه به اظهارات و وعده هاي دولت سابق ايران و ابراهيم رئيسي ، رئيس جمهور جديد ايران ، ايران آماده است تا همه توانايي هاي خود را باز كند. سازمان. دلايل بسيار خوبي وجود دارد كه باور كنيم ايران بسيار مفيد خواهد بود.

وي افزود تصميم كشورهاي عضو سازمان همكاري شانگهاي بر اساس تجزيه و تحليل كامل همه عوامل است. در اين زمينه ما با همكاران خود موافق هستيم.

خاكيموف خاطرنشان كرد: مسكو از امكان مشاركت ايران در فعاليت هايي مانند مبارزه با تروريسم و ​​قاچاق مواد مخدر ، علاوه بر تلاش براي ايجاد ثبات و امنيت در منطقه و در مقياس وسيع ، خوشحال است.

بر اساس اين گزارش ، پيوستن به سازمان همكاري شانگهاي به ارتقاي جايگاه ايران در تجارت منطقه اي كمك مي كند. با افزايش روابط و اعتماد متقابل ايران با همسايگان و ديگر كشورهاي آسيايي ، ايرانيان خواستار رئيس دولت و رئيس جمهور مي شوند.

تأثير اين عضويت در برجام

عضويت ايران در سازمان همكاري شانگهاي ممكن است بلافاصله بر پتانسيل واشنگتن براي فشار اقتصادي بر ايران تأثير نگذارد. ايران كه به طور گسترده توسط ايالات متحده ممنوع شده است ، از نظر اقتصادي ژئوپليتيك به سمت شرق حركت مي كند و آينده خود را در آسيا در چارچوبي به رهبري چين و روسيه مي بيند.

اين عضويت به اين معناست كه تهران به صف قدرتهاي بزرگ غير غربي پيوسته است و به تهران جان تازه اي در برابر غرب داده است. اين امر عواقب قابل توجهي براي از سرگيري مذاكرات برجام خواهد داشت ، زيرا تهران اكنون به پذيرش خواسته ها و اعطاي امتياز به ميز مذاكره تشويق مي شود.

در پي هفتمين اجلاس سازمان همكاري شانگهاي در دوشنبه تاجيكستان ، ايران به عضويت دائم كشورهاي عضو اعطا شد. يكي از اعضا كه به گفته معاون وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران پروژه انزواي ايران توسط ايالات متحده و كشورهاي غربي شكست خورده است.

پيش از اين ، يك هيئت روسي در نشست وزراي خارجه سازمان همكاري شانگهاي (SCO) در ماه ژوئيه اعلام كرد كه مي خواهد پيشنهاد ايران در اين سازمان را تاييد كند. در همين حال ، نظام الدين زاهدي ، سفير تاجيكستان در تهران ، روز 3 ژوئن در يك نشست خبري در سفارت در تهران گفت كه عضويت دائمي جمهوري اسلامي ايران در SCO يكي از برنامه هاي اصلي اين سازمان است.

311311

رستوران های پیشنهادی در شهر شانگهای چین

  • رستوران ترکی افس (Efes Restaurant Turkish)

یکی از مشکلات ایرانیان در سفر به کشور چین، پیدا کردن غذایی باب ذائقه شان می باشد. رستوران ترکی افس، این مشکل را برای ایرانیان حل کرده است. در این رستوران انواع غذاهای بین المللی سرو می شود و انتخاب غذای را برای مسافران راحت تر است.

آدرس: چین – شانگهای ۴۲۴号-۴۸۸ Nan Quan Bei Lu، Pudong Xinqu، Shanghai Shi، China، ۲۰۰۱۲۰

  • رستوران Xibo

در این رستوران می توانید غذاهایی محلی شانگهای را صرف کنید. طیف وسیعی از غذاهای گوناگون شامل گوشت گوشفند، بادمجان و کدوتنبل را در این رستوران تهیه کنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.