“كودك همسري” را سياسي نكنيد

به وبلاگ جامع پزشكي خوش آمديد

فعالان حقوق كودك با اشاره به اينكه ازدواج كودكان اغلب ريشه هاي اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي متعدد و پيچيده دارد ، در مورد برخي از اظهارات مبني بر اينكه مبارزه با “ازدواج كودكان” منجر به كاهش ازدواج و جمعيت مي شود ، اظهار داشت: مي توان گفت كه مهار كودك مشروط است. همسر ، …

“كودك همسري” را سياسي نكنيد https://titr-news.ir/2021/01/كودك-همسري-را-سياسي-نكنيد/ تيتر نيوز Fri, 01 Jan 2021 00:41:26 0000 اجتماعي https://titr-news.ir/2021/01/كودك-همسري-را-سياسي-نكنيد/ فعالان حقوق كودك با اشاره به اينكه ازدواج كودكان اغلب ريشه هاي اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي متعدد و پيچيده دارد ، در مورد برخي از اظهارات مبني بر اينكه مبارزه با “ازدواج كودكان” منجر به كاهش ازدواج و جمعيت مي شود ، اظهار داشت: مي توان گفت كه مهار كودك مشروط است. همسر ، …

فعالان حقوق كودك با اشاره به اينكه ازدواج كودكان اغلب ريشه هاي اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي متعدد و پيچيده دارد ، در مورد برخي از اظهارات مبني بر اينكه مبارزه با “ازدواج كودكان” منجر به كاهش ازدواج و جمعيت مي شود ، اظهار داشت: مي توان گفت كه مهار كودك مشروط است. همسر ، جوانان 20 و 30 ساله از ازدواج ناراحت هستند. اصطلاح ازدواج كودك بايد دقيق تعريف شود و پيامدهاي منفي ازدواج كودك براي خود و جامعه بايد عيني و يك طرفه باشد ، به گروه هاي هدف آموزش داده شود.

تينا سادات قاضي در مصاحبه با تيتر نيوز ، وي توضيح داد: مهمترين عامل تأثيرگذار در ازدواج وضعيت نظام حقوقي يك كشور است. بنابراين قانون براي ازدواج حداقل سن لازم دارد اما كافي نيست. نتايج دنبال خواهد شد به عنوان مثال ، در برخي موارد ، ازدواج هاي زير حداقل سن قانوني به طور رسمي ثبت نمي شوند و پس از رسيدن به سن قانوني ، رسماً ثبت مي شوند. بنابراين نوعي محور قانون ايجاد مي شود.

اين كارشناس حقوق كودك ادامه داد: “كاهش سن جنسي كودكان نيز بايد در نظر گرفته شود.” اگر تعادلي بين حداقل سن ازدواج و كمال جنسي وجود نداشته باشد ، به نظر مي رسد عواقب بيشتري براي جوامع به دنبال خواهد داشت. از طرف ديگر ، با داشتن حداقل سن قانوني براي ازدواج ، احتمال سو abuse استفاده توسط افراد خاص و خانواده هاي ذينفع كاهش مي يابد.

وي افزود: از آنجا كه ازدواج جنبه هاي اجتماعي و حقوقي دارد و تأثيرات مثبت و منفي آن در جامعه احساس مي شود ، قانونگذاري و محدوديت هاي آن تعيين شده است ، از جمله حداقل سن طرفين كه يكي از جنبه هاي تأثيرگذار ازدواج بر فعاليت هاي اجتماعي فردي است. ممكن است ضروري به نظر برسد ، اما سني كه بايد تعيين شود به شرايط فرهنگي ، اقتصادي و فرهنگي جامعه بستگي دارد.

از نظر قضات ، اصطلاح “ازدواج كودك” به ازدواج دختر يا پسر قبل از 18 سالگي گفته مي شود و به ازدواج هاي رسمي و غيررسمي اطلاق مي شود. اين اصطلاح سالها مورد بحث بوده است ، اما از زمان تصويب و اجراي كنوانسيون حقوق كودك در سال 1989 ، جامعه مدني به شدت آن را دنبال مي كند.

“حداقل سن ازدواج در قوانين مدني يا وضعيت شخصي اكثر كشورها مشخص شده است.” به عنوان مثال در هلند و آلمان سن قانوني ازدواج حداقل 18 سال است. در استوني حداقل سن 15 سال است. در بيشتر ايالات ايالات متحده ، حداقل سن ازدواج 18 سال است. با اين حال ، در برخي از ايالت ها ، با رضايت والدين ، ​​اين سن به 16 سال كاهش يافته است. در بعضي گفته مي شود كه حداقل سن هيچ است.

وي معتقد است برخي كشورها مانند فنلاند ، فرانسه ، يونان ، لوكزامبورگ يا ايرلند در قوانين خود حداقل سن قانوني را براي ازدواج تعيين نكرده اند. البته طبق اسناد بين المللي حقوق بشر و حقوق كودك ، حداقل سن ازدواج 18 سال است.

قضات با اشاره به ماده 10 104141 قانون مدني و تعيين سال 13 خورشيدي براي دختران ادامه دادند: در جامعه امروزي كه مردم براي حل مشكلات روزمره نياز به آموزش و مهارت هاي پيچيده دارند ، به طور كلي 13 سال سن مناسب است. نبودن و در نتيجه نتيجه ضعف و ناداني جسمي و رواني مي تواند سالها انسان را رنج دهد. با اين حال ، بايد بخاطر داشت كه قوانين با توجه به وضعيت “اكثريت” و وضعيت جامعه ايجاد مي شوند ، اما همه بايد از آنها اطاعت كنند.

“ما نمي توانيم به استثناها قانع شويم.” آنچه مشخص است اين است كه در جامعه امروز تفاوت آشكاري بين سن “بلوغ جنسي” و “بلوغ فكري” وجود دارد كه بايد در قانون مورد توجه قرار گيرد. گزارش هاي زيادي مبني بر اين كه اين كودكان ممكن است داراي مشكلات جسمي و رواني باشند وجود دارد. خارج از مدرسه ، مرگ در اثر زايمان و ناتواني جسمي ، ازدواج زودرس و … از پيامدهاي ازدواج با كودك است.

وي گفت: “از نظر فرهنگي و آموزشي ، سازمانهاي غيردولتي در كشورهاي پيشرفته علاوه بر سازمانهاي بين المللي ، براي محافظت از زنان ، كودكان ، مادران و موارد ديگر از اين دست وجود دارند.” .. همچنين در آموزش و فرهنگ در تعدادي از كشورها نقش دارد. نمي توان گفت كه همه فعاليت هاي آنها مثبت يا مثر است ، اما در ارتقا health سلامت جامعه و حساس سازي ديدگاه جامعه و دولت ها درباره كودك زن و پيامدهاي آن بي تأثير نيست.

فعالان حقوق كودك معتقدند كه قانونگذار بايد براساس شرايط اجتماعي ، فرهنگي و اقتصادي جامعه تصميم گيري كند. اين تصميم نبايد كاملاً مبتني بر منطق محافظه كارترين ديدگاههاي طبقاتي باشد و نبايد صرفاً مبتني بر ديدگاههاي افراطي باشد بلكه بايد بر اساس اين جنبه ها براساس روندهاي توسعه باشد. در هر حالتي كه باشد ، قانون نبايد به طبقات و گروههاي خاصي اجازه دهد “پول” بدهند. ب.

وي همچنين گفت كه دخالت در سطوح سياسي و رسانه اي با هدف منافع احزاب نه تنها به اصلاحات و روند فرهنگي كمك نمي كند بلكه باعث تشديد خشونت ها و شكاف هاي اجتماعي مي شود.

قضات تأكيد كردند كه ازدواج كودكان ريشه هاي اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي بيشماري و پيچيده دارد كه بدون تأثير آنها كاهش نخواهد يافت. توجه به هر پديده اجتماعي بدون در نظر گرفتن ريشه هاي آن منجر به برنامه ريزي م planningثر ، بلند مدت و بلند مدت در اين زمينه نخواهد شد. بنابراين ، صرفاً تمركز روي يك واقعه بدون در نظر گرفتن اين دلايل منطقي و مفيد نيست. اقدامات لازم براي مديريت كودك يك زن و گفتگو با جوامع محلي و گروههاي هدف ، شناسايي ريشه ها و تأثيرگذاري بر آنها از يك سو و تلاش براي ايجاد م institutionsسسات قانوني از طرف ديگر ضروري است.

وي در خاتمه افزود: از طرف ديگر وي به گروه هايي كمك كرد كه به نوعي درگير اين پديده شده و با مديريت صحيح و دندانپزشكي با عواقب آن روبرو مي شوند. اگر نيت ما خوب است ، صبور باشيم و اجازه دهيم اصلاح و توسعه جامعه روند طبيعي و منطقي خود را ادامه دهد.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.