به گزارش خبرگزاري تيتر نيوز از قزوين؛ محسن خطيبي گفت: “در عصر اطلاعات ، بايد نقش رسانه ها را در فرهنگ سازي تشخيص دهيم و براي استفاده از اين ظرفيت برنامه ريزي كنيم.” وي گفت: “ما در كانون وكلا ظرفيت زيادي داريم ، اما اكثر شهروندان از اين ظرفيت آگاهي ندارند و شايد در ارائه …
حذف سقف پذيرش وكيل به اشتغال وكلا آسيب جدي مي زند https://titr-news.ir/2021/02/حذف-سقف-پذيرش-وكيل-به-اشتغال-وكلا-آسيب-ج/ تيتر نيوز Fri, 26 Feb 2021 07:34:44 0000 استان ها https://titr-news.ir/2021/02/حذف-سقف-پذيرش-وكيل-به-اشتغال-وكلا-آسيب-ج/ به گزارش خبرگزاري تيتر نيوز از قزوين؛ محسن خطيبي گفت: “در عصر اطلاعات ، بايد نقش رسانه ها را در فرهنگ سازي تشخيص دهيم و براي استفاده از اين ظرفيت برنامه ريزي كنيم.” وي گفت: “ما در كانون وكلا ظرفيت زيادي داريم ، اما اكثر شهروندان از اين ظرفيت آگاهي ندارند و شايد در ارائه …
به گزارش خبرگزاري تيتر نيوز از قزوين؛ محسن خطيبي گفت: “در عصر اطلاعات ، بايد نقش رسانه ها را در فرهنگ سازي تشخيص دهيم و براي استفاده از اين ظرفيت برنامه ريزي كنيم.”
وي گفت: “ما در كانون وكلا ظرفيت زيادي داريم ، اما اكثر شهروندان از اين ظرفيت آگاهي ندارند و شايد در ارائه اطلاعات كوتاهي كرده ايم و تعامل منطقي و منطقي با رسانه ها نداشته ايم.”
خطيبي گفت: “ممكن است درك عميقي از نياز به عدالت در جامعه وجود نداشته باشد و ما بايد با فرهنگ سازي و آموزش آن را تغيير دهيم.”
“ما امسال 2444 كارآموز داريم ، اما به نظر مي رسد كه افراد استخدام شده نياز بازار را برآورده نمي كنند و با بيكاري برخي از وكلا روبرو خواهيم شد.”
خطيبي توضيح داد: كميسيون انتخاب ظرفيت بايد به اين موارد رسيدگي كند و براساس نياز بازار وكيل استخدام كند تا اين افراد پس از تحصيل و آموزش در امرار معاش و اشتغال خود با چالش روبرو نشوند.
اعضاي هيئت مديره كانون وكلاي دادگستري قزوين گفتند كه نيازسنجي بايد در كشور واقعي باشد ، در حالي كه امسال 20 درصد بيشتر در داخل استخدام مي شوند و با ايجاد يك كمپين براي از بين بردن ظرفيت داخلي ، ما بايد اين موارد را حل كنيم. .
خطيبي گفت: “چالش هاي امروز بايد با دقت بيشتري رسيدگي شود تا بتوانيم با تقويت موقعيت وكالت از اين ظرفيت براي درك حقوق مردم بهترين استفاده را ببريم.”
وي افزود: توجه به استقلال ، معيشت ، تخصص و آموزش وكلا و تخصص وكلا مي تواند به حفظ اين جايگاه كمك كند.
خطيبي اظهار داشت: ما در حمايت از حقوق و استقلال وكلا چالش هايي داريم و در تلاش هستيم تا خطرات را برطرف كنيم و از نمايندگان مي خواهيم در اصلاح قوانين ما را ياري دهند تا جايگاه وكيل مدافع تقويت شود.
وي گفت: “هرچه وكيل مستقل تر باشد ، به فهم درست كمك مي كند و خطر سرمايه گذاري در جامعه كاهش مي يابد و اقتصاد رشد مي كند.”
خطيبي افزود: سند تغيير قضايي آغاز يك تحول اساسي در دادگستري است اما بهتر بود با متخصصان حوزه وكالت مشورت مي كرد كه در اين صورت نتايج لازم به دست مي آمد.
وي گفت: “حدود 20٪ از جذب كنندگان اينترنتي در سال جاري نسبت به سال گذشته جذب مي شوند ، در حالي كه معترضين و مشتاقان حذف ظرفيت به دليل مشكلات عمده استخدام قادر به آموزش و ارزيابي اين تعداد نيستند. دادگاه ها و سازمان هاي وكلا ، و در واقع تعداد هيچ پيش شرطي براي جذب اين تعداد وكيل وجود ندارد.
خطيبي گفت: كميسيون انتخاب ظرفيت بايد به اين موارد توجه كند و تعيين وكيل بايد مطابق خواسته هاي جامعه باشد تا به كار اين گروه آسيب نرسد.
خطيبي اظهار داشت: به نظر مي رسد فرهنگ استفاده از وكيل هنوز در كشور توسعه نيافته است و نه تنها فرهنگ استفاده از وكيل توسعه نيافته است ، بلكه همچنان در جلسات عمومي بر خلاف شغل وكالت در ليست سياه قرار دارد. وكيل بيكار و بيشتر زندگي حرفه اي وي در دادگستري ديده خواهد شد.
- یکشنبه ۱۰ اسفند ۹۹ ۱۲:۵۵
- ۱۷ بازديد
- ۰ نظر