تلاش براي بچه دار شدن جنبه هاي مختلف زندگي هر يك از زوجين را تغيير داده و به چالش مي كشد و روابط زناشويي در دوران بارداري يكي از اين جنبه هاست. بسياري از زنان در دوران بارداري (بخصوص در سه ماهه اول بارداري) و حتي اندكي بعد از آن از نظر جنسي كم تحرك …

منبع :
روابط جنسي در دوران بارداري و پس از زايمان چگونه بايد باشد؟

روابط جنسي در دوران بارداري و پس از زايمان چگونه بايد باشد؟ https://ijmarket.com/blog/روابط-جنسي-در-دوران-بارداري-و-پس-از-زايم/ https://ijmarket.com/blog/روابط-جنسي-در-دوران-بارداري-و-پس-از-زايم/#respond ايجي ماركت Sat, 12 Jun 2021 10:55:08 0000 سلامتي و پزشكي https://ijmarket.com/blog/روابط-جنسي-در-دوران-بارداري-و-پس-از-زايم/

تلاش براي بچه دار شدن جنبه هاي مختلف زندگي هر يك از زوجين را تغيير داده و به چالش مي كشد و روابط زناشويي در دوران بارداري يكي از اين جنبه هاست. بسياري از زنان در دوران بارداري (بخصوص در سه ماهه اول بارداري) و حتي اندكي بعد از آن از نظر جنسي كم تحرك …

منبع :
روابط جنسي در دوران بارداري و پس از زايمان چگونه بايد باشد؟

تلاش براي بچه دار شدن جنبه هاي مختلف زندگي هر يك از زوجين را تغيير داده و به چالش مي كشد و روابط زناشويي در دوران بارداري يكي از اين جنبه هاست. بسياري از زنان در دوران بارداري (بخصوص در سه ماهه اول بارداري) و حتي اندكي بعد از آن از نظر جنسي كم تحرك مي شوند و ممكن است مشكلاتي مانند كاهش ترشحات روانكاري و عدم توانايي در رسيدن به ارگاسم را تجربه كنند. مردان همچنين مي توانند به دليل حواس پرتي ذهني و استرس ناشي از تغيير ، مشكلاتي مانند انزال زودرس و اختلال نعوظ را تجربه كنند.
از همه مهمتر ، بسياري از زوجين هنگام داشتن رابطه جنسي در دوران بارداري نگران سلامت جنين خود هستند و فكر مي كنند ممكن است به كودك خود آسيب برسانند. اما آيا داشتن رابطه جنسي در دوران بارداري به سلامت جنين آسيب مي رساند؟ هنگام رابطه جنسي در دوران بارداري چه نكاتي توصيه مي شود؟ در اين مقاله مجله پزشكي اپل ، ما تمام نكات و نكاتي را كه زوجين بايد در مورد روابط زناشويي در حين و بعد از بارداري بدانند ، بيان خواهيم كرد. با ما بمان.

آيا رابطه جنسي در دوران بارداري به جنين آسيب مي رساند؟

همچنين بخوانيد: بارداري پوچ چيست و چرا اتفاق مي افتد؟
همانطور كه گفته شد ، يكي از ترس هاي زوجين كه مانع از رابطه جنسي آنها در دوران بارداري مي شود ، ترس از آسيب رساندن به جنين است. اما در واقعيت ، هيچ دليلي براي اين ترس وجود ندارد و جاي جنين در داخل رحم كاملاً امن است. اگر حاملگي طبيعي باشد ، سابقه سقط جنين ، لكه بيني وجود ندارد و پزشك صميميت را منع مي كند ، رابطه در دوران بارداري خطري براي جنين نخواهد داشت.
ارگاسم و بارداري
در دوران بارداري به دليل افزايش فشار خون در واژن ، رسيدن به ارگاسم آسان تر خواهد بود و برخي از زنان شديدترين و لذت بخش ترين ارگاسم زندگي خود را در دوران بارداري تجربه كرده اند. اما آيا رابطه جنسي در دوران بارداري مي تواند براي جنين مشكل ايجاد كند؟
در صورت عدم وجود مشكلات پزشكي خاص ، ارگاسم براي جنين مضر نيست ، اما در اواخر بارداري هورمون هايي مانند اكسي توسين آزاد مي كند كه به تسهيل زايمان كمك مي كند. با اين حال ، در برخي از بارداري هاي پرخطر ، ارگاسم به دليل انقباضات مي تواند براي بارداري خطرناك باشد. بنابراين اگر پزشك شما را به عنوان بارداري پرخطر تشخيص داده است ، در مورد رسيدن به ارگاسم با او صحبت كنيد.
چه موقع بايد رابطه را در دوران بارداري متوقف كرد؟
ماما يا پزشك معمولاً به شما توصيه مي كند در صورت خونريزي شديد از واژن ، رابطه جنسي را در دوران بارداري متوقف كنيد. مقاربت جنسي مي تواند احتمال خونريزي را افزايش دهد ، به خصوص اگر جفت در راه كودك باشد (جفت سرراه) يا اگر خون در خارج از رگ جمع شود.
علاوه بر اين ، توصيه مي شود در موارد زير رابطه جنسي در دوران بارداري قطع شود:
تركيدن مثانه: با تركيدن مثانه ، خطر عفونت ممكن است افزايش يابد ، بنابراين توصيه مي شود كه در حاملگي بعدي رابطه جنسي را متوقف كنيد.
ظهور هر مشكلي در دهانه رحم: روابط زناشويي در دوران بارداري بايد به دليل افزايش خطر زايمان زودرس يا سقط جنين پس از بروز هر مشكلي در دهانه رحم قطع شود.
همچنين بخوانيد: پستان فيبروكيستيك چيست و چگونه مي توان آن را درمان كرد؟
اگر دوقلو باردار هستيد ، سابقه جدا شدن زودرس جنين از رحم را داريد و در مراحل بعدي بارداري هستيد ، بهتر است رابطه جنسي را در دوران بارداري متوقف كنيد.هنگام رابطه جنسي در دوران بارداري از كاندوم استفاده كنيد
داشتن بيماري هاي مقاربتي (STS) در دوران بارداري مي تواند سلامت شما و كودك شما را در معرض خطر قرار دهد. اگر همسرتان اخيراً به اين بيماري ها مبتلا شده است يا افراد ديگري در زندگي جنسي شما نقش دارند ، حتماً از كاندوم براي جلوگيري از انتقال بيماري هاي مقاربتي در دوران بارداري استفاده كنيد.
رابطه جنسي پس از زايمان
پزشكان به زنان توصيه مي كنند كه شش تا هشت هفته پس از زايمان از نظر جسمي رابطه جنسي برقرار كنند. البته اين زمان لزوماً زمان آماده سازي ذهني و عاطفي براي رابطه جنسي نيست و آماده شدن براي رابطه جنسي بيشتر طول مي كشد.
يكي از رايج ترين شكايات زوجين پس از زايمان ، مشكلات در روابط جنسي است كه معمولاً شامل عدم تمايل جنسي در زنان يا كاهش رضايت جنسي و همچنين كاهش تعداد روابط جنسي در زوجين است.

دلايل مشكلات جنسي پس از زايمان
دلايل زيادي براي مشكلات جنسي پس از زايمان وجود دارد كه مهمترين آنها عبارتند از:
مسئوليت ها و نگراني هاي جديد
تولد كودك و مسئوليت هاي جديد باعث كاهش انرژي زوجين مي شود. مادران معمولاً آنقدر خسته هستند كه حتي اگر تمايل جنسي هم داشته باشند ، نمي توانند رابطه جنسي برقرار كنند و تولد نوزاد مي تواند ايجاد زمان مناسب براي رابطه جنسي را براي هر دو طرف دشوار كند.
تغييرات پس از زايمان
تغييراتي كه در بدن زن پس از زايمان رخ مي دهد باعث تغيير ميل جنسي و لذت جنسي مي شود. به عنوان مثال ، افزايش وزن در دوران بارداري و زايمان تصوير بدن زن را از بين مي برد ، كه در كاهش ميل به رابطه موثر است. بسياري از زنان احساس مي كنند كه ديگر به عنوان يك زن براي شوهرشان جذاب نيستند.
شير دادن
شيردهي هم براي مادر و هم براي كودك فوايد زيادي دارد اما در بسياري از مادران باعث ايجاد تغييرات هورموني مي شود كه باعث خشكي واژن و درد در حين رابطه مي شود. در حقيقت ، مقادير بالاي پرولاكتين ، كه ميل جنسي را كاهش مي دهد و استروژن ، كه مي تواند باعث درد در هنگام رابطه جنسي شود.
به طور كلي ، براي اينكه زنان بعد از بارداري ميل جنسي پيدا كنند ، مهمترين چيز اين است كه همسرانشان نقش شريك زندگي و همدلي را داشته باشند و آنها را مجبور به رابطه جنسي نكنند. دوم ، اگر زوجين به هم نزديك نمي شوند ، بهتر است تماس جسمي قطع نشود ، نوازش ، بوسيدن و در آغوش گرفتن باعث ترشح هورمون هايي مي شود كه ميل جنسي را افزايش مي دهد و روابط جنسي را بعد از بارداري بهبود مي بخشد.
همچنين بخوانيد: در مورد ديابت بارداري چه مي دانيد؟ عوارض ، مديريت و درمان ديابت.
زوجين بايد در مورد حفظ تماس جسمي خود در دوران بارداري و بعد از آن ، خواسته ها ، رفتارهاي خوشايند و ناخوشايند و شكل دادن به زندگي جنسي مورد نظر خود با يكديگر صحبت كنند. لازم به ذكر است كه داشتن مشكلات جنسي در دوران بارداري و بعد از زايمان بسيار شايع و طبيعي است ، اما اگر مشكلات بسيار شديد ، آزار دهنده است و يا براي مدت طولاني ادامه دارد ، حتماً به روانشناس متخصص در اين زمينه مراجعه كنيد.

آخرين كلمه
برخلاف تصور عموم ، رابطه جنسي در دوران بارداري براي اكثر خانم ها بي خطر است و مشكلي ايجاد نمي كند.با اين حال ، اگر بارداري پرخطري را تجربه مي كنيد ، خونريزي واژينال شديد داريد ، دوقلو داريد ، سابقه سقط جنين داريد يا در دهانه رحم خود مشكلي داريد ، ممكن است ماما يا پزشك شما اين رابطه را خاتمه دهند. گنجينه هاي دوران بارداري را توصيه كنيد. خانم ها ممكن است هفته ها پس از زايمان تمايلي به رابطه جنسي نداشته باشند ، كه معمولاً با گذشت زمان از بين مي رود ، اما در غير اين صورت بهتر است با روانپزشك مشورت كنيد.
Polomeno V. (2000) جنسيت و بارداري: راهنمايي براي مربيان پري ناتال. مجله آموزش حاملگي ، 9 (4) ، 15-27. doi: 10.1624 / 105812400X87879.
استفاني بوئلر PsyD (2018). مشاوره زوجين قبل ، حين و بعد از بارداري: رابطه جنسي و صميميت.
nhs.uk
healthline.com

كليه مطالب موجود در سايت به عهده منابع اصلي است و بانك مشاغل اينفوجاب هيچ گونه مسئوليتي در قبال مطالب ندارد.

منبع :
روابط جنسي در دوران بارداري و پس از زايمان چگونه بايد باشد؟

https://ijmarket.com/blog/روابط-جنسي-در-دوران-بارداري-و-پس-از-زايم/feed/ 0

منبع :https://ijmarket.com
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.