به گزارش ايرنا ، سفر آنتوني بلانكن به هند اولين سفر وي به عنوان وزير خارجه جو بايدن به يك كشور آسيايي بود. واشنگتن هند را متحد در مبارزه با سياست هاي چين در آسيا مي داند. به نظر مي رسد دولت بايدن مشورت ها را تقويت كرده و روابط خود را با تعدادي از …
اولين سفر آسيايي بلينكن با چه تحولاتي همراه بود؟ https://titr-news.ir/2021/08/اولين-سفر-آسيايي-بلينكن-با-چه-تحولاتي-ه/ تيتر نيوز Mon, 02 Aug 2021 08:04:42 0000 بين الملل https://titr-news.ir/2021/08/اولين-سفر-آسيايي-بلينكن-با-چه-تحولاتي-ه/ به گزارش ايرنا ، سفر آنتوني بلانكن به هند اولين سفر وي به عنوان وزير خارجه جو بايدن به يك كشور آسيايي بود. واشنگتن هند را متحد در مبارزه با سياست هاي چين در آسيا مي داند. به نظر مي رسد دولت بايدن مشورت ها را تقويت كرده و روابط خود را با تعدادي از …
به گزارش ايرنا ، سفر آنتوني بلانكن به هند اولين سفر وي به عنوان وزير خارجه جو بايدن به يك كشور آسيايي بود. واشنگتن هند را متحد در مبارزه با سياست هاي چين در آسيا مي داند.
به نظر مي رسد دولت بايدن مشورت ها را تقويت كرده و روابط خود را با تعدادي از كشورهاي آسيايي گسترش داده است. وزير دفاع آمريكا لويد آستين نيز اخيراً به آسياي جنوب شرقي سفر كرده است.
وزير امور خارجه آمريكا با مقامات هندي در مورد تقويت روابط امنيتي و نظامي دوجانبه ، بررسي نفوذ چين در آسيا ، خروج نيروهاي بين المللي از افغانستان و پيامدهاي آن و همچنين بيماري كرونا و شامل يافتن زمينه هاي مشترك براي مبارزه با سوابق حقوق بشر صحبت كرد. . هند حساب شده است.
بلانكن پيشتر گفته بود كه هند يك كشور حياتي در مبارزه با كوويد -19 است.
به گزارش فاكس نيوز ، وزير خارجه آمريكا پس از ديدار با همتاي هندي خود ، درباره عواقب عدم دستيابي به توافق صلح بين دولت و طالبان در افغانستان هشدار داد.
هشدار بلانكن در حالي مطرح مي شود كه هر دو طرف متعهد مي شوند تا از طريق ابتكارات ديپلماتيك براي صلح در افغانستان همكاري كنند.
وزراي خارجه آمريكا و هند همچنين از افزايش خشونت و بي ثباتي در افغانستان ابراز نگراني كردند.
بلانكنيش در سفر خود به هند بر تقويت روابط واشنگتن و دهلي نو تاكيد كرد و گفت كه اين روابط دو جانبه از اولويت هاي سياست خارجي دولت بايدن است.
سفر اخير وزير خارجه آمريكا به هند در حالي صورت مي گيرد كه دو كشور متعهد شده اند روابط استراتژيك دوجانبه را گسترش دهند ، ضمن مرور اجمالي فعاليت ها و سياست هاي چين و همچنين نظارت بر تحولات در افغانستان.
با توجه به روابط تيره بين هند و چين ، دهلي نو به طور فزاينده اي به دنبال روابط نزديكتر با ايالات متحده است. در عين حال ، مقامات هندي كه با چالش هاي همه گيري كرونا دست و پنجه نرم مي كنند ، به دنبال تقويت روابط با واشنگتن از طريق مشاركت دوجانبه هستند.
وب سايت هندي بيزنس همچنين گزارش داد كه يكي از موضوعات مورد بحث بين بلانكن و مقامات هندي تقويت فعاليت هاي دو كشور تحت گروه كواد با حضور ژاپن و استراليا بود. وزير امور خارجه معتقد است كه تحت نظر اين گروه ، واشنگتن و دهلي مي توانند براي گسترش مشاركت دوجانبه همكاري كنند. از جمله همكاري هاي گروه “چهار” در توزيع و توليد واكسن كرونا ، كه مي تواند راه را براي توزيع واكسن ها در منطقه هموار كند.
ساير موضوعات كليدي مورد بحث در رايزني هاي بلانكن با مقامات هندي شامل كاهش محدوديت هاي سفر بين دو كشور به دليل بيماري عروق بيماري كرونا قلب ، مقابله با چالش تغييرات آب و هوا ، تقويت روابط دفاعي و امنيتي و بررسي راه هاي گسترش آن است. روابط و همچنين سرمايه گذاري هر دو كشور در زمينه هاي آموزشي ، انرژي ، فناوري و علوم مختلف.
پس از هند ، وزير خارجه ايالات متحده به كويت سفر كرد و با مقامات ايراني درباره برخي مسائل مهم منطقه اي و بين المللي مورد علاقه دو طرف گفتگو كرد.
وب سايت عربي نيوز گزارش داد كه يك ديپلمات ارشد آمريكايي به كويت سفر كرد در حالي كه با مقامات آمريكايي درباره موضوعات مختلفي از جمله متحد واشنگتن در خاورميانه گفتگو مي كرد. از جمله موضوعات كليدي مورد بحث بين وزير خارجه آمريكا و مقامات كويت ، گسترش همكاري هاي نظامي ، افغانستان ، امنيت منطقه اي و سرمايه گذاري بود.
كويت يكي از مهمترين شركاي منطقه اي ايالات متحده است و در حال حاضر 500 نيروي فرماندهي مركزي آمريكا در پايگاه عارفجان مستقر هستند.
پيش از اين رسانه هاي عربي در منطقه گفته بودند كه سفر بلانكن به كويت بخشي از تلاش آمريكا براي تقويت نفوذ روزافزون چين در منطقه هند و اقيانوسيه و همچنين جبهه متحد عليه افغانستان است.
بلانكن چند روز پيش در كنفرانس خبري مشترك با احمد ناصر آل محمد صباح ، همتاي كويتي خود ، گفت كه واگذاري مترجمان افغانستاني به كويت كه با ارتش كشورش در افغانستان همكاري مي كردند ، يكي از موضوعات مورد بحث با مقامات كويت بود. مورد بحث قرار گرفت. است.
مقامات واشنگتن پيشتر اعلام كرده بودند كه آماده انتقال حدود 1.000.000 مترجم افغان و خانواده هاي آنها به پايگاه هاي نظامي آمريكا در كويت و قطر هستند.
به گفته آمريكايي ها ، انتقال مترجمان افغان به دو كشور براي محافظت از آنها در برابر ترس از حملات تلافي جويانه طالبان انجام مي شود.
آسوشيتدپرس گزارش مي دهد كه با تكميل فرايند خروج نيروهاي آمريكايي از افغانستان ، دولت بايدن تحت فشار شديد قرار دارد تا مترجمان افغان ، پرسنل نظامي آمريكايي و پرسنل افغان كه به نيروهاي آمريكايي كمك مي كنند را كنار بگذارد.
در اين راه ، ايالات متحده از كويت ديدار كرد تا ميزبان اين مترجمان و كاركنان افغان باشد.
وزير خارجه آمريكا در سفر خود به كويت ، روابط 60 ساله دو كشور را مورد بحث و تقويت قرار داد. گفته مي شود بلانكن از طريق جو بايدن پيامي را به مقامات كويت ارسال كرده است.
311311
- دوشنبه ۱۱ مرداد ۰۰ ۱۵:۲۳
- ۵ بازديد
- ۰ نظر