نماينده تهران در مجلس نمايندگان گفت: “نتيجه اين ديدگاه اين است كه فاصله بين امام حسين (ع) و مخاطبانش بيشتر مي شود.” عاشورا يك راز است اما طبق قانون فقط امام و يارانش اين كار را انجام دادند. به گزارش تيتر نيوز ، محسن اسماعيلي در اين نشست گفت: “عاشورا يك استثنا يا يك قاعده …

اسماعيلي: بايد نگاه رسانه ملي به عاشورا تغيير كند https://titr-news.ir/2021/08/اسماعيلي-بايد-نگاه-رسانه-ملي-به-عاشورا/ تيتر نيوز Tue, 17 Aug 2021 18:54:10 0000 فرهنگ و هنر https://titr-news.ir/2021/08/اسماعيلي-بايد-نگاه-رسانه-ملي-به-عاشورا/ نماينده تهران در مجلس نمايندگان گفت: “نتيجه اين ديدگاه اين است كه فاصله بين امام حسين (ع) و مخاطبانش بيشتر مي شود.” عاشورا يك راز است اما طبق قانون فقط امام و يارانش اين كار را انجام دادند. به گزارش تيتر نيوز ، محسن اسماعيلي در اين نشست گفت: “عاشورا يك استثنا يا يك قاعده …

نماينده تهران در مجلس نمايندگان گفت: “نتيجه اين ديدگاه اين است كه فاصله بين امام حسين (ع) و مخاطبانش بيشتر مي شود.” عاشورا يك راز است اما طبق قانون فقط امام و يارانش اين كار را انجام دادند.

به گزارش تيتر نيوز ، محسن اسماعيلي در اين نشست گفت: “عاشورا يك استثنا يا يك قاعده است. اين كار را به خدا بسپاريد؟ و آن را يكي از اسرار شناخت خدا قرار دهيد و بگوييد كه ما قادر به درك آن نيستيم ، وي گفت: در فقه ، ما يك اصل مشخص داريم كه مي گويد؛ “اظهارات براي شاكي” به اين معناست كه اگر دو نفر با هم اختلافات قضايي داشته باشند ، ما از مدعي دعوا مي خواهيم و سوگند ياد مي كنيم ، اين فرمول هم با منطق منطقي و هم با حكم شرعي مطابقت دارد. با اين وجود ، گاهي امام معصوم (ع) مانند اختلاف بين دو مادر بر سر فرزند ، بر خلاف اين قاعده قضاوت كرده است. طبق فرمول بالا ، امام (ع) بايد از هر دو شاهد بخواهد قسم بخورند يا هر دو ادعا كنند يا مدرك بياورند و قسم بخورند ، اما امام دستور داد بچه را از وسط نصف كنند.

وي افزود: اگر اين سنت را معتبر بدانيم ، دليل قانوني و منطقي براي اين حكم پيدا نمي كنيم. در فقه ، به چنين موضوعاتي «موارد در هر مورد» مي گويند. در اينجا چون امام بي عيب و نقص نمي تواند بشكند و قانون نمي تواند زير پا بگذارد ، مي گوييم از اين قضاوت اطلاعي نداريم. حال ، طبق قوانين و فرمول ها در عاشورا چه اتفاقي افتاد يا واقعاً چنين بود؟ اگر عاشورا را از اين نظر مستثني بدانيم ، مقوله اي كاملاً بيان شده و تاريخي است كه از درك و تحليل ما خارج است و نمي توان آن را الگو يا تكرار كرد ، اما اگر قانون را بفهميم ، امام حسين (ع) مي تواند كار كند. به مدل سازي و تحليل شده است.

اسماعيلي گفت: “ما انسانها به طور كلي و ايرانيان به طور خاص به داستان علاقه داريم.” اين بدان معناست كه وقتي چيزي را بيش از حد دوست داريم ، آن را از دسترس خارج مي كنيم و در اين مورد مثال را فراموش مي كنيم و اين شامل رهبران مذهبي و ملي مي شود. آيا نمي توانيم به سمت امام علي (ع) شدن و حسيني شدن حركت كنيم؟ سيستم تبليغات ديني ما آنقدر ضعيف است كه حضرت علي (ع) را به گونه اي معرفي مي كند كه به نظر مي رسد بين ما و ايشان ديواري بي انتها وجود دارد و راهي براي رسيدن به اين تخت وجود ندارد. هر امامي بايد به سوي امام خود حركت كند و به او نزديك شود. چيزي كه امام علي (ع) را “علي” كرد اين بود كه او هرگز دروغ نگفت و هرگز خيانت نكرد. بنابراين ، امام علي (ع) نيز از اين قاعده مستثني نيست و حديث فرمول امام علي (ع) حقيقت و امانت است.

اعضاي شوراي خبرگان رهبري دليل عاشورا را امتناع مردم آن زمان از انجام وظايف خود عنوان كردند. عاشورا هر چند مملو از رمز و راز ، اما مطابق قانون است.

استاد دانشگاه تهران گفت: امام حسين (ع) در تمام سخنراني هاي خود فرمود من كار و مردم خود را انجام مي دهم! شما نيز نبايد بي خيال باشيد. اما اگر حركت آنها يك راز بود ، چرا سعي كردند مردم را دور هم جمع كنند؟ او نگفت “من با يزيد بيعت نمي كنم” بلكه گفت كه او نيز مانند من با يزيد بيعت نكرده است. بنابراين ، مسأله شخصي وجود ندارد و امام (ع) در صورت تمايل نمي تواند به وظيفه خود عمل كرده و زندگي محترمانه داشته باشد.

اسماعيلي گفت: امام حسين (ع) تمام وظايف خود مانند نماز ، عبادت و روزه را با اسرار و اسرار انجام مي داد ، كه عبادتش تجاري نبود و ترس از بهشت ​​و جهنم وجود نداشت ، بلكه ملاقات با خدا بود ، اما عاشورا ، علي رغم از همه چيز ، يك راز و يك قانون الهي است. البته نبايد يك نگاه يك جانبه به زندگي امام حسين (ع) داشته باشيم و فقط دوران عاشورا را انتخاب كرده و از او الگو بگيريم.

وي خاطرنشان كرد: اگر مي خواهيم عاشورا الگو باشد بايد تلاش كنيم هويت و تماميت آن حفظ شود و از تحريف و تحريف برداشته شود. در روايات است كه حتي نقل اطلاعات صحيح اما نادرست از اهل بيت به عنوان كشتن امامان تلقي مي شود ، چه رسد به ترويج خرافات و دروغ گفتن به اهل بيت!

وي در پايان تأكيد كرد: رسانه ملي بايد به عاشورا نگاه كند ، زيرا احساس ، اشك و عاطفه لازم است ، اما نبايد مراسم عزاداري را به مدح و مدح محدود كنيم.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.